Toimitus- ja maksutavatToimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista samana tai seuraavana arkipäivänä. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido Marja Kurki Oy:tä vastaamaan asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Voit seurata pakettiasi lähetystunnuksella, joka näkyy tilausvahvistuksessasi. Emme vastaa kuljetuksessa rikkoutuneen tuotteen aiheuttamista vahingoista asiakkaalle.

Toimituskulut

Suomessa toimitustapa on kotiinkuljetus (Itella Express Business Day 14) tai pakettiautomaattitoimitus. Suomessa huivien, solmioiden yms lähetyskulut ovat 4,90 tai 9,90 euroa/lähetys ja laukkulähetysten 14,00 euroa/lähetys.

Toimitus pakettiautomaattiin Suomessa 4,90€.
Kotiinkuljetus Suomessa: 9,90 €. Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen. Lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos lähetys on liian kookas. – tämä toimitustapa ei ole mahdollinen laukkulähetyksille.
Kotiinkuljetus Suomessa (laukut): 14,00 € / lähetys
Toimitus Suomen ulkopuolelle: 15,00 € / lähetys – tämä toimitustapa ei ole mahdollinen laukkulähetyksille.
Toimitus Suomen ulkopuolelle (laukut): 30,00 € / lähetys

Postipakettiautomaattiin toimitetuista, noutamatta jätetyistä paketeista perimme kulua 10 euroa. Palautuneen tilauksen uudelleen lähetyksestä veloitamme 5,00 euroa.

Maksaminen

Marja Kurki Oy:n verkkokaupassa maksupalvelun tarjoaa

Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maskun saajana tiliotteella tai korttilaskulla.

Verkkopankkimaksut

Voit maksaa ostoksesi seuraavissa suomalaisissa verkkopankeissa: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, POP Pankki, Tapiola, S-Pankki, Ålandsbanken, Aktia, Säästöpankki, Handelsbanken.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard-kortitja American Express)

Mobiilimaksaminen, Mobile pay ja Siirto.

Yhteystiedot

Paytrail Oyj
Innova 2
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com